Συμφωνία Μπαξεβάνου με Ροκάκη την Κυριακή το βράδυ

Χανιά | 30 Μαΐου 2016, 13:09

Με τον Σπύρο Μπαξεβάνο στο τιμόνι θα πορευτεί και τη νέα χρονιά ο Κισσαμικός! Ο επί τρεις σεζόν τεχνικός της ομάδας του Καστελίου συναντήθηκε το βράδυ της Κυριακής με τον Αντώνη Ροκάκη με τον οποίο έδωσε τα χέρια για να συνεχίσει και την περίοδο.

Οπότε, πριν καλά-καλά τελειώσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ο Κισσαμικός προχωρά ουσιαστικά και κλείνει πρώτο απ’ όλα το θέμα του προπονητή. Ο Μπαξεβάνος συνεχίζει έτσι και με τη βούλα και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα και την επόμενη περίοδο, με τους στόχους που θα τεθούν ν’ αναμένεται να γίνουν γνωστοί προσεχώς.

Η είδηση φυσικά για την παραμονή Μπαξεβάνου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μη αναμενόμενη, καθώς ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι θα παρέμενε στη θέση του. Από την πλευρά του επίσης, ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης αποδεικνύει και στην πράξη ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον Μπαξεβάνο αλλά κι ότι κυρίως τον περιβάλλει με μεγάλη εμπιστοσύνη. Συν τοις άλλοις, δεν είναι και τόσο σύνηθες για μια ομάδα στην Ελλάδα να διατηρεί για 4ο χρόνο σερί τον προπονητή της…

Επίσης, μαζί με τον Μπαξεβάνο συνεχίζει και ο άμεσος συνεργάτης του, Τάκης Τσακαλίδης και ακόμα οι Γιώργος Τουλουπάκης και Γιώργος Μπερνεάνου. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania