Συμφωνία με Μπραμπίγια τα Χανιά

Χανιά | 19 Σεπτεμβρίου 2020, 20:08

Ο Λουκάς Μπραμπίγια θεωρείται η νέα μεταγραφή για τα Χανιά! Πρόκειται για την πρώτη κίνηση μετά την έλευση στην ομάδα του Παύλου Μυροφορίδη.

Ο Μπραμπίγια (στη φωτ. στη μέση) επιστρέφει έτσι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στη Σούπερ Λιγκ 2 μετά τον τελευταίο χρόνο που αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος με την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς. Οι Ελληνες τον “γνώρισαν” στο δεύτερο μισό της προπέρσινης περιόδου 2018-19, παίζοντας για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο είχε μία εξαιρετική παρουσία με 6 γκολ σε 15 παιχνίδια…

Πρόκειται για δεκάρι, Βραζιλιάνο, ο οποίος έτσι θα “βρει” στην ομάδα των Χανίων έναν άλλο συμπατριώτη του, τον Καρλίτο.

Η συμφωνία με τον Μπραμπίγια μπορεί να θεωρείται δεδομένη και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στα Χανιά προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις.

Η μεταγραφή αυτή επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Αλέκου Βοσνιάδη ο οποίος είχε μιλήσει για την ανάγκη απόκτησης παικτών στη μεσοεπιθετική γραμμή και λίγο μετά προκύπτει αυτός να είναι ο Μπραμπίγια… Μένει φανεί ποια θα είναι η επόμενη λύση που θα ακολουθήσει, καθώς είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα ακολουθούσε τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania