Συμφωνία με Καρυπίδη αλλά βρίσκεται σε αναμονή Γάλλος κεντρικός αμυντικός

Πλατανιάς | 1 Ιουνίου 2016, 13:36

Σε συμφωνία με τον Χρήστο Καρυπίδη ήρθε ο Πλατανιάς, με τον 34χρονο αμυντικό να προβάρει τα "ερυθρόλευκα" και να προορίζεται για τον παίκτη που θ’ αντικαταστήσει τον Γεβγέν Σελίν. Ο Πλατανιάς έχει υπ’ όψιν του ωστόσο και μία λύση από τη Γαλλία και εφόσον δεν προχωρήσει, τότε θα "ενεργοποιήσει" τη συμφωνία για την απόκτηση του Καρυπίδη.

Η ουσία είναι ότι ο Πλατανιάς είχε συνάντηση τα προηγούμενα 24ωρα με τον πρώην αμυντικό της Ξάνθης και οι δύο πλευρές συμφώνησαν προκειμένου να συνεργαστούν τη νέα χρονιά. Από την πλευρά της ομάδας φαίνεται να έχουν ζητήασει μια μικρή παράταση λίγων ημερών από τον Καρυπίδη και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει γνωστό εάν ο Ελληνας αμυντικός θα κληθεί τελικά να φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά.

Τώρα, τι “κοιτάζει” ο Πλατανιάς από το εξωτερικό…

Ειδικότερα, η περίπτωση η οποία έχει προταθεί είναι ενός Γάλλου αμυντικού, 29 ετών, με αρκετά καλά στοιχεία (γρήγορος, καλός στα αμυντικά καθήκοντα). Ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι του “αρέσει” αυτός ο ποδοσφαιριστής και μένει να ξεκαθαρίσει εάν θα μπορούσε να τον φέρει στην ομάδα. Πάντως και αυτό παίζει ίσως μεγάλη σημασία, ο Παράσχος θέλει Ελληνα για το κέντρο της άμυνας, χωρίς παρόλα αυτά να είναι και εντελώς αρνητικός να έρθει κάποιος ξένος και ειδικότερα ο εν λόγω Γάλλος.

Σε κάθε περίπτωση… Καρυπίδης φαίνεται να είναι η πρώτη και βασική λύση για την άμυνα και αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικό, θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Σελίν. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad