Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για Ρουμελιωτάκη

Ποδόσφαιρο 13 Ιανουαρίου 2021, 20:49

Αρκετές ομάδες των Χανίων έχουν εκφράσει τη θλίψη τους για την απώλεια της Ρούλας Ρουμελιωτάκη.

Αναλυτικά οι έως τώρα ανακοινώσεις (το κείμενο θα ανανεώνεται με κάθε νέα ανακοίνωση):

ΑΟ Κουμπέ:

Η διοίκηση του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της γραμματέως και πρώην Προέδρου της ομάδας μας, Αργυρώς Ρουμελιωτάκη. Η εκλιπούσα διετέλεσε πρόεδρος του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ συμβάλλοντας με τον δικό της τρόπο και με όλες τις δυνάμεις στην επαναδραστηριοποίηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας.
Καλό ταξίδι Αγαπημένη μας…

ΠΑΕ Χανιά:

Η ΠΑΕ Χανιά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Αργυρώς Ρουμελιωτάκη, για την απώλεια της.

Η εκλιπούσα υπήρξε πρόεδρος και μετέπειτα μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ Κουμπέ, έχοντας σημαντική προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Χανίων.

Ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Χανιά εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φραγκίσκου Ροκάκη για την απώλεια της συζύγου του.

Ποσειδών Τσικαλαριών:

Η οικογένεια του Ποσειδώνα Τσικαλαριών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Ροκάκη για το χαμό της γυναίκας του Ρούλας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΑΕ Κυδωνίας:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον Α.Ο Κουμπέ αλλά και στην οικογένεια Ροκάκη για την απώλεια της Ρούλας Ρουμελιωτάκη. Καλό κουράγιο στους οικείους της, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Απόλλων Αη Γιάννη:

Η ομάδα του Απόλλωνα εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό γεγονός του θανάτου της Ρούλας Ρουμελιωτάκη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, κουράγιο και δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή…

Ηρακλής Νεροκούρου:

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας για τον πρόωρο χαμό της Ρούλας Ρουμελιωτάκη, ενός εξαιρετικού ανθρώπου. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στην οικογένεια της και να είναι πάντοτε καλά να τη θυμούνται.

Ασπίδα:

Ο ΑΠΣ Ασπίδα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον χαμό της Ρούλας Ρουμελιωτάκη.

Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Χανίων:

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων και τον Αντιδήμαρχο κ. Στέλιο Μιχαηλάκη, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την είδηση του χαμού της Αργυρώς Ρουμελιωτάκη, πρώην πρόεδρο της ομάδας του Α.Ο. Κουμπέ αλλά και εργαζόμενης του Δήμου μας. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της.

Γρανίτης:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΤΟ ΝΙΚΟ, ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΡΟΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΟΥΜΠΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ.

Ροδωπού:

Ο ΑΠΣ Ροδωπού δηλώνει τη θλίψη του για το πολύ δυσάρεστο γεγονός της απώλειας της Ρούλας Ρουμελιωτάκη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της…

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ:

Με μεγάλη μας λύπη εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Ρούλας Ρουμελιωτάκη για την απώλειά της. Καλό ταξίδι Ρούλα…
Το ΔΣ του Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ.

Δήμαρχος Χανίων:

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και το σύνολο της δημοτικής αρχής, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της Αργυρούς Ρουμελιωτάκη-Ροκάκη, εργαζόμενης στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων.
Σε δήλωσή του, ο κ. Σημανδηράκης αναφέρει:
«Η είδηση του θανάτου της αγαπητής εργαζόμενης του Δήμου Χανίων, μας γέμισε θλίψη και οδύνη για τον αναπάντεχο χαμό της.
Η εκλιπούσα είχε σημαντική προσφορά και στην τοπική κοινότητα, έχοντας ασχοληθεί ενεργά σε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο, όπου είχε διατελέσει πρόεδρος, ενώ ακόμα και στις δύσκολες ημέρες για εκείνη, δεν έπαψε να παλεύει και να προσφέρει παράλληλα στην κοινωνία.
Θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οικογένεια και τους οικείους της».

Ηφαιστος:

Κρ. Αστέρας:

Ο ΑΠΣ Κρητικός Αστέρας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ρούλας Ρουμελιωτάκη, για την απώλεια της. Φραγκιό, Νίκο και Κώστα να ζήσετε να τη θυμόσαστε.