Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για Γιώργο Δεικτάκη

ΟΦΗ | 1 Δεκεμβρίου 2019, 21:35

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ ο Γιώργος Δεικτάκης υπέστη καρδιακό επεισόδιο στη Θύρα 9 "Ευγένιος Γκέραρντ" του γηπέδου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Η Κρητική ΠΑΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του ανθρώπου που τίμησε τον ΟΦΗ τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως παράγοντας.

Η σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε νίκη. Ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Λίγες ώρες μετά από τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ, σκύβουμε το κεφάλι και, με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του, θρηνούμε για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη. Ενός ανθρώπου που έγραψε την δική του ιστορία στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας και στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΟΦΗ μας, χάνοντας τη ζωή του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο γήπεδό μας. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα πιο ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η διοργανώτρια Super League:

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Γιώργος Δεικτάκης επί δεκαετίες υπηρέτησε τον ΟΦΗ, ως ποδοσφαιριστής και ως μέλος της διοίκησής του.»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Ο Γιώργος Δεικτάκης, υπήρξε ένας αγνός φίλος του ΟΦΗ μας, τον οποίο και υπηρέτησε ποδοσφαιρικά και παραγοντικά. Ο χαμός του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο μας, το γήπεδο που αγάπησε και παρακολουθούσε με πάθος, σαν ένας απο εμάς, τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, μας συγκλόνησε όλους. Ο Γιώργος Δεικτάκης, μέσα απο τον πολιτική και κοινωνική του δράση, ήταν ένας μεγάλος σύμμαχος του ΟΦΗ, σε όλες τις κατα καιρούς μάχες, που έδωσε για να βρεί το δίκιο του. Ο ΟΦΗ έχασε ένα μεγάλο Ομιλίτη! Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, για την μεγάλη τους απώλεια. Γιώργο Δεικτάκη, Καλό Παράδεισο!»

Ο εκλιπών πέρα από τη σχέση του με τον ΟΦΗ είχε διατελέσει επίσης πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κρήτης, αλλά και πρόεδρος στον ΠΟΑ. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Ατσαλένιου:

«Με λύπη πληροφορηθήκαμε το χαμό του Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στο σύλλογο. Το Δ.Σ. του ΠΟΑ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του και η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Ποιος ήταν ο Γιώργος Δεικτάκης

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 19-07-1946. Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ομιλεί Αγγλικά – Ιταλικά. Είναι έγγαμος με την Ειρήνη Κοκαλά και έχει δύο γιους. Διετέλεσε Μέλος της νεολαίας ΕΡΕΝ, Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Πρόεδρος ΠΟΑ Ατσαλένιου, και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το 1984 εισήλθε στην πολιτική με το κόμμα της ΝΔ. Την περίοδο 1992-1993 διατέλεσε σύμβουλος πρωθυπουργού επί θεμάτων αθλητισμού. Εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2000, του 2004, και του Μαΐου του 2012.

Διαδέχθηκε τον Θανάση Καρούντζο στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Η θητεία του διήρκεσε από τις 7-8-2012 έως και τις 5-5-2014, οπότε και επέστρεψε στα κοινοβουλευτικά έδρανα αντικαθιστώντας ως πρώτος επιλαχών των εθνικών εκλογών τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος είχε παραιτηθεί για τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad