Συλλυπητήρια για την απώλεια του Αντώνη Παπαδάκη

Ποδόσφαιρο Γυναικών ΟΦΗ ΕΠΣΗ Επισκοπή | 22 Νοεμβρίου 2022, 19:32

Ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια της ΕΠΣΗ και της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ στη μνήμη του Αντώνη Παπαδάκη. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και από τις ΠΑΕ ΟΦΗ και Επισκοπής.

/Bella Pizza

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός προέκυψε από το Ηράκλειο και αφορά τον αιφνίδιο θάνατο του Αντώνη Παπαδάκη.

Θλίψη στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο… “Εφυγε” ο Αντώνης Παπαδάκης

Όπως είναι φυσικό ο θάνατος ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου προκάλεσε θλίψη στο νησί και οι συλλπητήριες ανακοινώσεις την εκφράζουν…

ΕΠΣΗ: «Μέσα σε βαρύ πένθος και οδύνη η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου αποχαιρετά τον Αντώνη Παπαδάκη, τον άνθρωπο και παράγοντα με την μέγιστη προσφορά, υποστήριξη και βοήθεια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στις Μικτές Ομάδες, στην ανάπτυξη των υποδομών, στην κοινωνία…

Ο Αντώνης Παπαδάκης ήταν πάντα κοντά στην ΕΠΣΗ και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες για να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη και κυρίως τα νέα παιδιά.

Ως ΜΕΓΑΣ χορηγός της Ένωσης στήριξε τις ανάγκες της και κυρίως τις Μικτές Ομάδες, ενώ με δική του πρωτοβουλία προβλήθηκαν μέσα από τις εμφανίσεις των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ οι οργανισμοί “Χαμόγελο του Παιδιού” και “Δικαίωμα στη Ζωή”.

Αναγέννησε το ποδοσφαιρικό σωματείο του ΑΟ Δαμάστας ενώ δημιούργησε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, προς όφελος όχι μόνο της Δαμάστας αλλά ολόκληρου του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός παράγοντα που έβαλε την σφραγίδα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μια σφραγίδα μοναδικής και ύψιστης προσφοράς και αλληλεγγύης.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία για να απευθύνει το ύστατο αντίο… Ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του, σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣΗ το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξή τους. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε Αντώνη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…»

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Κρήτης, δεν είναι πια μαζί μας. Ο Αντώνης Παπαδάκης ήταν ένας φίλος του ΟΦΗ και πάντα βρισκόταν κοντά στην ομάδα μας, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη στο παρελθόν. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Επισκοπή: «Με έκπληξη και με μεγάλη θλίψη μάθαμε το άσχημο νέο της “φυγής” ενός σπουδαίου παράγοντα του ποδοσφαίρου, του Αντώνη Παπαδάκη. Ο Α. Παπαδάκης υπήρξε αναμορφωτής σε πολλές περιπτώσεις όσο και κύριος χορηγός του Κρητικού ποδοσφαίρου αλλά και ένας αγνός φίλαθλος της αγαπημένης του Δαμάστας. Η ΠΑΕ Επισκοπή και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας, εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Γυναικεία ομάδα ΟΦΗ: «Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη για την ξαφνική και μεγάλη απώλειά του. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από την είδηση της ξαφνικής και μεγάλης απώλειας ενός ανθρώπου που στάθηκε δίπλα μας και στήριξε την ομάδα μας σε δύσκολες στιγμές όποτε του ζητήθηκε.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης στον Αντώνη Παπαδάκη, στον προσεχή αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια συμμετέχοντας στο πένθος. Αιωνία η μνήμη του και καλό του ταξίδι.»

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι συγκλονισμένο από τον αδόκητο χαμό του επιχειρηματία και φίλου του ΟΦΗ, αλλά και του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, Αντώνη Παπαδάκη.

Η είδηση σκόρπισε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ, καθώς ο Αντώνης, υπήρξε κατά καιρούς συμπαραστάτης του συλλόγου μας. Τόσο στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όσο και στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ειδικά δε, στην τελευταία, η οικονομική συμμετοχή του, στο να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ ΛΙγκ, στην κρίσιμη τελευταία της χρονιά, στη Β’ Εθνική, ήταν πολύ σημαντική.

Γνωρίζουν πολύ καλά, οι πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής και πάντα αναγνώριζαν στον Αντώνη Παπαδάκη, τη συμβολή που είχε και αυτός μαζί με άλλους επιχειρηματίες της πόλης, για να μπορέσει η ομάδα μας, να βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα.

Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός του Ηρακλείου χάνει ένα πραγματικό «αιμοδότη» σε πολύ δύσκολες εποχές οικονομικά, για τα σωματεία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραβρεθεί στην κηδεία, για να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad