Συλλαλητήριο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Football League 31 Ιανουαρίου 2016, 22:25

Οι τίτλοι τέλους φαντάζουν πλέον πολύ κοντά για τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στον ΑΟΤ.

Παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον σύλλογο να «σβήσει» και αγωνιούν για την επόμενη ημέρα.

Με ανακοίνωσή τους, οι Austrian Boys καλούν τον κόσμο σε συλλαλητήριο το Σάββατο (6/2), τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για… μνημόσυνα.

Αναλυτικά το κάλεσμα: «ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-2-16 Αγ. Νικόλαος στις 18:00

Εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγνωρίζουμε πως για να επέλθει η εξυγίανση της ομάδας μας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Αυτό δεν μας τρομάζει. Δεν είναι καιρός για μνημόσυνα, αλλά καιρός για να οργανωθεί η επόμενη μέρα της ομάδας μακριά από τα λάθη του παρελθόντος.

Παροτρύνουμε όλους όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό Βόλου να σταθούν αρωγοί στην νέα προσπάθεια συμμετέχοντας μαζικά στον ερασιτέχνη με την εγγραφή τους. Γιατί ένας δυνατός Ολυμπιακός Βόλου, είναι ένας δυνατός (πολυμελής) Ερασιτέχνης.

Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει μαζικό παρών στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6-2-2016 στον Αγ. Νικόλαο στις 18:00, το οποίο θα είναι και το πρώτο βήμα συσπείρωσης του κόσμου γύρω από την ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει γνωρίσει χαρές, έχει γνωρίσει και πίκρες και έχει αποδείξει ότι ΠΑΝΤΑ ήταν δίπλα στην ομάδα.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-2-16 Αγ. Νικόλαος στις 18:00

Austrian Boys – Malavetas».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad