«Συγνώμη» από Απόλλωνα για το περιστατικό στη Σούδα

Πανακρωτηριακός Απόλλων | 14 Ιανουαρίου 2023, 19:14

Χαρακτηρίζοντας το ως αψυχολόγητη ενέργεια ο Απόλλων ζητά συγνώμη για το περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανακρωτηριακό.

Oinolatris

Με ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα η ομάδα από τον Αη Γιάννη χαρακτηρίζει το περιστατικό ως μεμονωμένο, σημειώνοντας πως δεν τον εκφράζει.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πάνω στα νεύρα του μετά την ήττα της ομάδας του έσπασε με γροθιά τζάμι των αποδυτηρίων όπου βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή παίκτες του Πανακρωτηριακού με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να υπάρξει γενική σύρραξη…

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων έχει παράπονα για τη διαιτησία του Τρίγκα όπως μαρτυρά η ανακοίνωση του.

Αναλυτικότερα:

Το ΔΣ του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη αφού πρώτα συγχαρεί την ομάδα του Πανακρωτηριακού για την ψυχωμένη νίκη της στο σημερινό, μεταξύ μας παιχνίδι οφείλει να ζητήσει συγνώμη για την αψυχολόγητη ενέργεια παίκτη μας, μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου παραλίγο να επιφέρει γενική σύρραξη. Ηταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν μας εκφράζει σαν ομάδα και ευτυχώς όλα τελείωσαν ομαλά.

Για το παιχνίδι θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, αλλά θεωρούμε ότι όταν χάνεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι αυτοκριτική και ας υπάρχουν αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σωματείο του Πανακρωτηριακού και στον αξιολογημένο ( ; ) διαιτητή κύριο Τρίγκα.

 

 

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad