Συγκινητική δωρεά πολυοργάνου γυμναστικής από παλιούς σφυροβόλους

Στίβος | 6 Σεπτεμβρίου 2022, 20:34

Ενα ιδιαίτερο γεγονός γνωστοποιεί με συγκίνηση ο προπονητής σφυροβολίας του "Ελευθερίου Βενιζέλου", Κωστής Παπαμαρκάκης.

KTEO Κρήτης

Αυτό έχει να κάνει με το ότι δύο παλιοί αθλητές του συλλόγου, ο Νεκτάριος Ψαρουδάκης και ο Νίκος Γιαννουλάκης αποφάσισαν να δωρίσουν ένα πολυόργανο γυμναστικής, το οποίο θα χρησιμοποιείται για την προπόνηση των Χανιωτών αθλητών.

«Το ευχαριστώ είναι λίγο, τέτοιες ενέργειες μας δημιουργούν αισθήματα χαράς και συγκίνησης και μας δίνουν δύναμη», τονίζει ο κ. ότι, μην κρύβοντας τη συγκίνησή του.

Αναλυτικά όλα όσα δημοσιεύει:

Μια ευχάριστη έκπληξη προσφοράς είχαμε σήμερα από δύο παλιούς αθλητές της σφύρας στα Χανιά, δύο αθλητές που ανήκουν στην πρώτη φουρνιά σφυροβόλων που γύμνασα όταν ξεκίνησα την προπονητική το 1994. Σήμερα λοιπόν ο Νεκτάριος Ψαρουδάκης κι ο Νίκος Γιαννουλάκης μας έφεραν και μας εγκατέστησαν ένα πολυόργανο με crossover και τροχαλία που είναι απαραίτητο για την προπόνηση των αθλητών μας. Πετυχημένοι επιχειρηματίες και οι δύο σήμερα δεν ξεχνούν από πού πέρασαν και τι δυσκολίες συνάντησαν στα νεανικά τους χρόνια, χαίρονται με τις επιτυχίες των παιδιών της σφύρας και δίνουν το παρών για να βοηθήσουν όσο μπορούν παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες. Ο Νεκτάριος είναι ιδιοκτήτης της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΚΑΦΕ και του ΑKTI BEACH BAR καθώς και αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Χανίων. Ο Νίκος είναι ιδιοκτήτης του Καταδυτικού Κέντρου CHANIA DIVING. Το ευχαριστώ είναι λίγο, τέτοιες ενέργειες μας δημιουργούν αισθήματα χαράς και συγκίνησης και μας δίνουν δύναμη. Παιδιά να είστε καλά κι ο Θεός να προστατεύει τα σπίτια σας!!

manolikakis

Rabona ad