Συγκεντρώνει τρόφιμα το δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά

ΕΠΣΧ | 19 Δεκεμβρίου 2019, 14:00

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία έχει προχωρήσει το δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Χανιά.

Οπως κάνει γνωστό, το δίκτυο συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία και τις ανάγκες συνανθρώπων μας που τα έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη αυτές τις ημέρες.

Η συγκέντρωση γίνεται από όλες τις ομάδες που βρίσκονται στο δίκτυο και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή. Στη συνέχεια οι ομάδες θα παραδόσουν τα τρόφιμα, δίνοντας έτσι ελπίδα σε δύσκολους καιρούς.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Αγαπητοί Γονείς και Παιδιά,

Λίγο πριν το κλείσιμο του χρόνου, ας δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα ανθρωπιάς. Τις άγιες Μέρες που έρχονται η αγάπη για το συνάνθρωπό μας, ας γίνει αστέρι φωτεινό. Ένα αστέρι που θα υψώσουμε πάνω από τα Χανιά και μέσα από τη λάμψη του, θα φωτίσει τις καρδιές μας και θα δώσει χαμόγελο κι ελπίδα στο διπλανό μας. Την εβδομάδα 16-20 Δεκεμβρίου 2019, θα γίνει σε όλες τις ομάδες-ακαδημίες που συμμετέχουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα δοθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία, για τις ανάγκες συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη.

Δώστε στα παιδιά να μεταφέρουν και να παραδώσουν στους προπονητές τους ή τους υπευθύνους των ακαδημιών, Ζυμαρικά (Μακαρόνια, Κριθαράκι κ.α), Γάλα μακράς Διάρκειας, Όσπρια, Ρύζι, Ζάχαρη κ.α., σε ότι ποσότητα έχετε δυνατότητα.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά ελπίζοντας στην στήριξη σας στη δράση «Νοιάζομαι για το συνάνθρωπό μου» των Ακαδημιών μας και ευχόμαστε σε όλους σας Καλές Γιορτές με Υγεία!!!

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

trofima pae xania8

 

Rabona ad