«Συγκεκριμένες ομάδες της Αθήνας ευνοούνται…»

Χανιά | 4 Δεκεμβρίου 2022, 20:17

Την αγανάκτησή τους για τη διαιτησία του Κουκούλα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκφράζουν τα Χανιά ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

/Bella Pizza

Η χανιώτικη ομάδα στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι βάσει και διαιτητικών αποφάσεων άλλων αγώνων ευνοούνται συγκεκριμένες ομάδες της Αθήνας και ζητά άμεσα συνάντηση του προέδρου της Αντώνη Ροκάκη με τον επικεφαλής της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει την αγανάκτησή της για τη διαιτησία στον χθεσινό (03/12) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παρά τις πληροφορίες που είχαμε ότι η διαιτησία θα ήταν αντικειμενική και δίκαιη, όπως άλλωστε πρέπει να είναι πάντοτε, εντούτοις αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, κυρίως καταλογίζοντας ένα καταφανέστατα ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και μη τιμωρώντας με 2η, επίσης καταφανέστατη, κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας Τσελεπίδη στο 57ο λεπτό, κάτι που θα είχε ως συνέπεια την άμεση αποβολή του.

Η χθεσινή ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας, η οποία εκθέτει την ΚΕΔ και η οποία μάλιστα έγινε υπό τον τηλεοπτικό φακό, έρχεται σε συνέχεια της διαιτησίας στους προηγούμενους δύο νικηφόρους αγώνες μας με Επισκοπή και Καλαμάτα, όπου δεν καταλογίστηκαν υπέρ μας από ένα – τουλάχιστον – καταφανέστατο πέναλτι σε κάθε αγώνα.

Είναι πλέον προφανές, από τη διαιτησία όχι μόνο των δικών μας αλλά και αρκετών άλλων αγώνων του πρωταθλήματος του Β’ Ομίλου της SL2, ότι συγκεκριμένες ομάδες της Αθήνας ευνοούνται από τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και κατά συνέπεια προωθούνται προς την SL1.

Η ΠΑΕ Χανιά δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια να οδηγηθεί, γι’ ακόμα μια χρονιά, ως πρόβατο επί σφαγή. Δεν είμαστε μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα, εκπροσωπούμε μια ολόκληρη πόλη, έναν ολόκληρο νομό. Όποιος στρέφεται εναντίον μας και βλάπτει την ομάδα μας, στρέφεται εναντίον των Χανίων γενικότερα. Και οι Χανιώτες, όπως κι όλοι οι Κρητικοί, δεν ανεχόμαστε την αδικία αλλά και την κοροϊδία. Έχουμε τη δυνατότητα ν’ αντιδράσουμε και θα το πράξουμε με κάθε νόμιμο μέσο. Δε ζητάμε τίποτα περισσότερο από την ισονομία, το δίκαιο και το νόμιμο.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, κος Αντώνης Ροκάκης, θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον κο Στιβ Μπένετ, τον οποίο θεωρούμε ικανό και δίκαιο. Από τον επικεφαλής της ΚΕΔ θα ζητηθούν εξηγήσεις, καθώς επίσης και να πάρει θέση για τις επίμαχες φάσεις και τις συνεχιζόμενες διαιτητικές αδικίες εις βάρος της ομάδας μας. Θα απαιτήσουμε, βάσει της κάκιστης διαιτησίας η οποία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή. Η υπομονή και η ανοχή μας εξαντλήθηκαν!

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad