Συγχαρητήρια της Περιφέρειας στη Ντασιονάκη

Πολεμικές Τέχνες | 24 Αυγούστου 2023, 20:24

Όπως πέρυσι στην Ιταλία έτσι και φέτος στη Ρουμανία η Μαριεύα Ντασιονάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων - κορασίδων, με την Περιφέρεια Κρήτης να την τιμά και να τη συγχαίρει.

KTEO Κρήτης

Ένα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Παίδων – Κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας, στο Πλοέστι της Ρουμανίας. Μεταξύ των τεσσάρων η Μαριεύα Ντασιονάκη (χάλκινο) στα 63 κιλά, όπως και πέρυσι (επίσης χάλκινο) στην Ιταλία.

Η Μαρία – Ευανθία (ή Μαριεύα) Ντασιονάκη συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πρόληψης, Γιώργο Πιτσούλη, παρουσία του προπονητή της (Νίκου Ντασιονάκη), με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Κρήτης να αναφέρει σχετικά:

Με την αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας πυγμαχίας Μαριεύας Ντασιονάκη που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Πλοέστι της Ρουμανίας, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πρόληψης Γιώργος Πιτσούλης παρουσία του προπονητή της Νίκου Ντασιονάκη.

Ο Γιώργος Πιτσούλης συνεχάρη την αθλήτρια και τον προπονητή της για τη σημαντική διάκριση αναφέροντας ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συμβάλει διαχρονικά στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Οι προσπάθειές των αθλητών μας είπε ο κ. Πιτσούλης αναδεικνύουν την Κρήτη και την Ελλάδα και παράλληλα εμπνέουν τα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο προπονητής Νίκος Ντασιονάκης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για τη βοήθεια που παρείχαν σε όλη μας την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας».

manolikakis

Rabona ad