Συγχαρητήρια Σημανδηράκη σε Στρατουδάκη και Κασιμάτη

Σπορ 30 Μαρτίου 2023, 13:54

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη αποσπούν οι Μαρία Στρατουδάκη και Δανάη Κασιμάτη μετά τις επιτυχίες που σημείωσαν στην άρση βαρών και την ξιφασκία αντίστοιχα.

KTEO Κρήτης

Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, απευθύνει συγχαρητήριο μήνυμα στις δύο αθλήτριες από τα Χανιά, Μαρία Στρατουδάκη και Δανάη Κασιμάτη, που διακρίθηκαν το τελευταίο διάστημα σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Σε δήλωσή του ο κ. Σημανδηράκης επισημαίνει:

«Οι διακρίσεις των αθλητριών μας, Μαρίας Στρατουδάκη και Δανάης Κασιμάτη, επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά ότι τα Χανιά συνεχίζουν να μεγαλουργούν και οι νέοι μας διατηρούν τη σπουδαία αθλητική παράδοση του τόπου. Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, απευθύνω θερμά συγχαρητήρια προς όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας, που μας κάνουν υπερήφανους, εκπροσωπώντας επάξια τον τόπο μας σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους Συλλόγους των αθλητριών, τους γονείς, τις οικογένειες και τους προπονητές τους».

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη αθλήτρια, Μαρία Στρατουδάκη, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών παίδων κορασίδων, που διεξήχθη στο Δυρράχιο της Αλβανίας, στην κατηγορία των 49κ., ολοκλήρωσε τον αγώνα με ένα ασημένιο μετάλλιο στο ζετέ με 86 κιλά και με το χάλκινο στο σύνολο, σηκώνοντας 152 κιλά. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ελληνικής άρσης βαρών σε τόσο μικρή ηλικία.

Επίσης, η μαθήτρια της Β΄ Τάξης του Λυκείου Νέας Κυδωνίας, Δανάη Κασιμάτη, έλαβε την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ, στο Ξίφος Μονομαχίας (EPEE).

manolikakis
Synagogi

Rabona ad