Συγχαρητήρια σε Τζοβάρα και βοηθούς του

Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2023, 22:50

Αντικειμενική και δίκαιη διαιτησία χαρακτηρίζεται η διαιτησία του Γιώργου Τζοβάρα από τα Χανιά. Η ΠΑΕ ευχαριστεί επίσης για την παρουσία του στο γήπεδο Περιβολίων τον Στιβ Μπένετ.

/Bella Pizza

«Με τέτοιες αντικειμενικές και δίκαιες διαιτησίες σε όλους τους αγώνες, το πρωτάθλημα της SL2 θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστο, ανταγωνιστικό και συνεπώς περισσότερο ελκυστικό», τονίζεται από την ΠΑΕ Χανιά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ συγχαίρει δημόσια τον κ. Τζοβάρα, καθώς και τους βοηθούς του, κκ. Βεργέτη και Κορώνα, για την πολύ καλή διαιτησία τους στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ.

Με τέτοιες αντικειμενικές και δίκαιες διαιτησίες σε όλους τους αγώνες, το πρωτάθλημα της SL2 θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστο, ανταγωνιστικό και συνεπώς περισσότερο ελκυστικό τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τους χορηγούς. Φαίνεται, δυστυχώς, ότι μάλλον θα πρέπει είτε να ορίζονται συνέχεια έμπειροι κι αξιολογημένοι διαιτητές, όπως οι σημερινοί, είτε να παρακολουθεί δια ζώσης όσο δυνατόν περισσότερους αγώνες ο επικεφαλής της ΚΕΔ, κ. Bennett, όπως έκανε σήμερα, προκειμένου να έχουμε καλές και δίκαιες διαιτησίες. Και σε κάθε περίπτωση να είναι αυτός ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στο σημερινό αγώνα και δηλώνουμε πως τον εμπιστευόμαστε, αυτόν προσωπικά, ότι θα κάνει τα δέοντα ώστε η ελληνική διαιτησία να σταθεί γενικά στο ύψος της, όπως σήμερα.

Ο σημερινός πολύ ωραίος κι αμφίρροπος αγώνας, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι τα Χανιά αξίζουν κι έπρεπε να είναι ψηλότερα.

Θέλουμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη θερμή συμπαράσταση τους. ΜΑΖΙ θα πάμε τα ΧΑΝΙΑ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε!

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad