Συγχαρητήρια και ευχές στις ομάδες της Κρήτης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 8 Ιουνίου 2016, 11:52

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με ανακοίνωσή της εύχεται καλή πορεία τη νέα σεζόν στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις εθνικές κατηγορίες, ενώ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον ΠΟΑ για την άνοδο και στις ομάδες που πανηγύρισαν ανόδους στα τοπικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα εύχεται σε ΟΦΙ και Άρη Ρεθύμνου να επαναλάβουν και τη νέα σεζόν τη φετινή επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχεται καλή πορεία στα νέα πρωταθλήματα σε όλα τα σωματεία της Κρήτης (Πλατανιάς, Κισσαμικός, Α.Ο. Χανιά, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ερμής Ζωνιανών) που συμμετέχουν στις εθνικές κατηγορίες, προκειμένου να «διαφημίζεται» και να προβάλλεται επάξια το κρητικό ποδόσφαιρο, αλλά και η κρητική φιλοξενία, σε μία -ομολογουμένως- δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο, που βάλλεται από παντού.

Ειδκότερα, στις ομάδες που συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου, εύχεται:

Στον Π.Ο. Ατσαλένιου, συγχαρητήρια για την άνοδο και καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής
Στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και τον Άρη Ρεθύμνου, συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα και επανάληψη της επιτυχίας τους στις τοπικές κατηγορίες Λασιθίου και Ρεθύμνου, αντίστοιχα.
Επίσης, στις ομάδες που κέρδισαν την άνοδό τους στις τοπικές κατηγορίες των Χανίων (Κρητικός Αστέρας, Θύελλα Καλάθενων, Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών από τη Β’ στην Α’ και Νέος Ηρακλής Νεροκούρου, Αστέρας Χαλέπας από τη Γ’ στη Β’).


Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad