Συγχαρητήρια από ΡΕΑ στις γυναίκες της Επισκοπής

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 7 Νοεμβρίου 2022, 12:24

Η ΡΕΑ που αγωνίζεται στην Α' Εθνική Κατηγορία Γυναικών, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της Επισκοπής με αφορμή το πρώτο της φιλικό.

Η Επισκοπή θα είναι η δεύτερη ομάδα του νομού Ρεθύμνης που θα εκπροσωπεί το γυναικείο ποδόσφαιρο σε Εθνική Κατηγορία (Γ’ Εθνική).

Εννέα από τα κορίτσια της Επισκοπής, αγωνίζονταν στην ομάδα της ΡΕΑ (πρώην Αστέρας Ρεθύμνου) η οποία τους εύχεται και τις συγχαίρει ξεχωριστά για το νέο τους ξεκίνημα. Συγκεκριμένα οι Γεωργακάκη Χρύσα, Κοτσίφη Αντιόπη, Κοτσίφη Ευρύκλεια, Μηνασίδου Χριστίνα, Φαρμακά Άννα, Δρακάκη Ζωή, Γεωργούλα Αλεξάνδρα και Σαλμα, καθώς επίσης και στη Νάνου Μαρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΡΕΑ:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή τη διεξαγωγή του πρώτου ιστορικού φιλικού της, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη νέα ομάδα Γυναικών της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική), η οποία αποτελεί τη δεύτερη ομάδα που θα εκπροσωπεί τον νομό μας στο ποδόσφαιρο Γυναικών. Τους ευχόμαστε η νέα αυτή προσπάθεια, η οποία θα πρέπει να διέπεται από συλλογικότητα και ηθική συνεργασία, να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος στο Ρέθυμνο. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τους παράγοντες, τους προπονητές και όλες τις αθλήτριες για αυτή την προσπάθεια.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχηθούμε ξεχωριστά στα εννέα (9) κορίτσια που ήταν στην ομάδα μας (μετά την συγχώνευση της ομάδας μας με το Γυναικείο τμήμα του ΑΣΤΕΡΑ όλες οι αθλήτριες ανήκουν στον Α.Ο ΡΕΑ), τα οποία αποφάσισαν να συνεχίσουν στην ΕΠΙΣΚΟΠΗ, με τη Ρ.Ε.Α. να σέβεται την επιλογή τους και να μην τους στέκεται εμπόδιο. Έτσι, λοιπόν, συγχαίρουμε τα πρώην δικά μας κορίτσια που αγωνίστηκαν στο πρώτο ιστορικό φιλικό της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. Συγκεκριμένα, ευχόμαστε τα καλύτερα στις Γεωργακάκη Χρύσα, Κοτσίφη Αντιόπη, Κοτσίφη Ευρύκλεια, Μηνασίδου Χριστίνα, Φαρμακά Άννα, Δρακάκη Ζωή, Γεωργούλα Αλεξάνδρα και Σαλμα, καθώς επίσης και στη Νάνου Μαρία.
Καλή συνέχεια με επιτυχίες.
Ο πρόεδρος
Ηρακλής Μανουκαράκης

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece
Chania cash

Rabona ad