Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους Νέους

Δόξα Παχ. | 23 Μαΐου 2016, 14:29

Η Δόξα Παχιανών πρόσθεσε ακόμα ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη της, αφού οι Νέοι του Συλλόγου αναδείχθηκαν πρωταθλητές.

Οι “μελανόλευκοι” εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους Νέους, τον προπονητή τους Χρήστο Μπέκα, στην οποία εκφράζονται ευχαριστίες και συγχαρητήρια και στον προπονητή τερματοφυλάκων όλων των τμημάτων Αλέξη Τσιπιανίτη και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Δόξα-Καλτσέτο Νότη Ματηγάκη.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων και τον προπονητή Χρήστο Μπέκα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (γι’ άλλη μια φορά μας κάνατε υπερήφανους). Παράλληλα ευχαριστεί τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέξη Τσιπιανίτη για την εξαιρετική δουλειά του στους τερματοφύλακες όλων των τμημάτων. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Επίσης δίνει συγχαρητήρια και στον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Νότη Ματηγάκη για τις επιτυχίες όλων των τμημάτων υποδομών που εκτός από την πολύ καλή δουλειά έχει συνοδευτεί και με πολλούς τίτλους.

karta antonis garden