Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον τελικό – Ευχές σε Βασιλάκη, Δασκαλάκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 18 Φεβρουαρίου 2016, 12:08

Το ΙΝΚΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε συγχαίρει την ΕΠΣ Χανίων για την άρτια διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου, τον Άρη Βουκολιών για την κατάκτηση του τροπαίου και τον Άρη Σούδας για τη συμμετοχή στον τελικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα το ΙΝΚΑ γνωστοποίησε την παραχώρηση του ταλαντούχου Νίκου Βασιλάκη στην Κ17 του Πλατανιά, ενώ εκφράζει τις ευχές του στο μέλος του Δ.Σ. της ομάδας, Κώστα Δασκαλάκη, για τη γέννηση του γιου του. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ συγχαίρει την ΕΠΣ Χανίων για την άρτια διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου στο γήπεδο των Περιβολίων, αλλά παράλληλα, τόσο τον Κυπελλούχο Χανίων Αρη Βουκολιών, όσο και το φιναλίστ Άρη Σούδας.

Παράλληλα, ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική πορεία στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Βασιλάκη, περσινό πρωταθλητή με την ομάδα Νέων της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ και μέχρι τώρα μέλος στην ανδρική ομάδα, ο οποίος συνεχίζει ως δανεικός στη Κ-17 του Πλατανιά.

Τέλος, εύχεται τα καλύτερα στο μέλος του Δ.Σ Κώστα Δασκαλάκη για την έλευση του δεύτερου παιδιού του. Υγεία, χαρά και ευτυχία στο διάδοχο!

 

Estrella
Auto KCS