Συγχαρητήρια ανακοίνωση για δύο παίδες της ομάδας

8 Μαΐου 2016, 12:23

Ο Κύδωνας Χανίων εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κλήση δύο παικτών του της ομάδας Παίδων στη μεικτή ομάδα που συμμετέχει στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ενώσεων.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων θέλει να συγχαρεί τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας Παίδων, Θεόδωρο Χριστοφορίδη και Χαράλαμπο Κούτζογλου (γεννηθέντες το 2001) για την επιλογή τους στη 2η Μεικτή ΕΣΚΑΣΕ –ΕΚΑΣΚ – ΕΚΑΣΑΜΑΘ – ΕΚΑΣΧ που συμμετέχει στην τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 που διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ., την Ε.Σ.Κ.Α.Κ. και το Δήμο Ναυπλιέων και θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο, από 8 ως 11 Μαΐου 2016.

Η πρόσκληση των δύο παικτών μας αποτελεί αφενός απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αφετέρου αποτελεί κίνητρο και για άλλα παιδιά της ομάδας μας που επίσης έχουν πολλές δυνατότητες και δουλεύουν σκληρά, να πετύχουν στο μέλλον κάτι ανάλογο.

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων συγχαίρει επίσης τα άλλα δύο παιδιά από την Κρήτη, Κλόντιαν Μούτσα (Ιεράπετρα) και Γρηγόρη Λαγουδάκη (Ρέθυμνο) που επίσης επιλέχθησαν στην ίδια μεικτή ομάδα, αποδεικνύοντας ότι το κρητικό μπάσκετ αναδεικνύει σπουδαία ταλέντα.

Rabona ad