Συγχαίρει τον Γιώργο Ξηράκη ο Ρεθυμνιακός

ΕΠΣΡ | 29 Οκτωβρίου 2024, 21:07

«Γιώργο "σήκωσε τα μανίκια", λάβε δράση και δώσε στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο την εικόνα και την μορφή που του αξίζει» αναφέρει ο Ρεθυμνιακός για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΣΡ, Γιώργο Ξηράκη.

Kritiko Ergastiri

Θερμά συγχαρητήρια στον Γιώργο Ξηράκη για την εκλογή του στην θέση του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου εκφράζει ο Ρεθυμνιακός μέσω της Facebook σελίδας του:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. θέλει να συγχαρεί και παράλληλα να ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της, την νέα διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Γιώργο Ξηράκη.

Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε για χρόνια και από διάφορα πόστα τον ιστορικό σύλλογο μας, αλλά συνάμα και ένας αθλητής που κέρδισε τον σεβασμό για την αξία και την προσωπικότητα του και γνωρίζει όσο λίγοι την εικόνα, την ιστορία, αλλά και τις ανάγκες του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, κλήθηκε με την πλειοψηφία των ψήφων (14) από τα σωματεία της πόλης μας, να προσφέρει από ένα νευραλγικό πόστο γνώσεις, εμπειρία και αγάπη στο άθλημα που γαλουχήθηκε και υπηρέτησε διαχρονικά.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον Γιώργο Ξηράκη ως ποδοσφαιριστή, επιχειρηματία, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπο στηρίξαμε την υποψηφιότητα, όντας πεπεισμένοι ότι εκείνος και το επιτελείο του, το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, θα λειτουργήσουν με γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον χώρο και την ανάπτυξη του αθλήματος που με ευγενή άμιλλα για χρόνια υπηρετούμε.

Είναι ανάγκη να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού, γεγονός που πιστεύουμε ότι εκείνος και οι συνεργάτες του θα το επιτύχουν.

Γιώργο “σήκωσε τα μανίκια”, λάβε δράση και δώσε στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο την εικόνα και την μορφή που του αξίζει.»

Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad