Συγχαίρει τη Μικτή η Chania Goalkeepers Academy

ΕΠΣΧ 29 Μαΐου 2022, 9:52

Περήφανη για τους τερματοφύλακες τους οποίους προπονεί η Chania Goalkeepers Academy εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στη Μικτή Κ15 των Χανίων.

Oinolatris

Η ακαδημία τερματοφυλάκων των Γιώργου Λαζαρίδη και Κώστα Γκολέμη αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση της Κ15 των Χανίων απέναντι στο Ηράκλειο, εκθειάζοντας τους ενωσιακούς προπονητές Τάκη Διακάκη και Γιώργο Μουριζάκη, καθώς και στον Γιάννη Γρηγοράκη που εκγυμνάζει τους τερματοφύλακες. Ειδική μνεία γίνεται στους τερματοφύλακες Γιώργο Πρωτοπαπαδάκη (μεγάλος πρωταγωνιστής με τρεις αποκρούσεις στα πέναλτι) και Στέργιο Γυπαράκη, που γυμνάζονται με τη Chania Goalkeepers Academy.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Συγχαρητήρια στην Κ 15 της μεικτής Χανίων που πέρασε στην επόμενη φάση και στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας .

Η δουλειά που γίνετε από τους προπονητές της μεικτής Χανίων τους κ.κ. Διακάκη Τάκη, Μουριζάκη Γιώργο και Γρηγοράκη Γιάννη είναι εξαιρετική και τους ευχόμαστε να περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης.

Η σχολή μας προπονεί και διδάσκει την “τέχνη του τερματοφύλακα” τους δυο τερματοφύλακες της μεικτής, τον Πρωτοπαπαδάκη Γιώργο και τον Γυπαράκη Στέργιο που με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις συνεισέφεραν τα μέγιστα την ομάδα τους!

Estrella
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece

Rabona ad