Συγχαίρει Πλατανιά, Πανακρωτηριακό και ΕΠΣΧ

Παλαιόχωρα Κύπελλο Χανίων | 16 Μαρτίου 2017, 11:52

Η Παλαιόχωρα με ανακοίνωσή της συγχαίρει την ομάδα νέων του Πλατανιά που κατέκτησε το Κύπελλο Χανίων, τον Πανακρωτηριακό για την υπερπροσπάθεια που έκανε στον τελικό και την ΕΠΣ Χανίων για την άψογη διεξαγωγή του τελικού.

«Τέτοια παιχνίδια είναι διαφήμιση και παράδειγμα για το πως πρέπει να βλέπουμε, να αντιμετωπίζουμε και να διαδίδουμε όλοι μας το ποδόσφαιρο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της σελινιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχώρας συγχαίρει την ομάδα Κ20 του Πλατάνια για την συνολική πορεία της στον θεσμό του κυπέλλου και την κατάκτηση του.

Συγχαίρουμε επίσης και τον φιναλίστ της διοργάνωσης Πανακρωτηριακό για την υπερπροσπάθεια (λόγω των πολλών τραυματισμών) και τη δεύτερη του εμφάνιση σε τελικό του κυπέλλου Χανίων.

Κλείνοντας, αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή για την άψογη διεξαγωγή ενός τελικού γιορτή για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, όπως επίσης και στη διαιτητική τετράδα για την άριστη διαιτησία τους.

Τέτοια παιχνίδια είναι διαφήμιση και παράδειγμα για το πως πρέπει να βλέπουμε, να αντιμετωπίζουμε και να διαδίδουμε όλοι μας το ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας.

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana