Συγχαίρει ο ΝΟΧ: «Συγχαρητήρια Εθνική Νέων Ανδρών! Συγχαρητήρια Δημήτρη Σκουμπάκη!»

Πόλο 14 Αυγούστου 2017, 17:06

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά την Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών για την ανάδειξή της ως παγκόσμια πρωταθλήτρια. Παράλληλα, ο ιστορικός Ομιλος κάνει ειδική αναφορά στον Δημήτρη Σκουμπάκη, που αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΝΟΧ.

«Αν και η επιτυχία της Εθνικής Νέων Ανδρών είναι ένα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, θα μας επιτραπεί να κάνουμε ειδική αναφορά σε ένα δικό μας παιδί, τον Δημήτρη Σκουμπάκη, γέννημα-θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ενας ακόμα, από τους αμέτρητους στην κυριολεξία μετά από τόσα πολλά χρόνια αθλητές, που φτάνει σε μία τόσο μεγάλη διάκριση, με τις υποδομές του Ναυτικού Ομίλου να έχουν αποτελέσει τη βάση του γι’ αυτό που έχει καταφέρει να είναι σήμερα», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ΝΟΧ.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών για την ασύλληπτη επιτυχία της να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τουρνουά του Βελιγραδίου. Τέτοιες μεγάλες επιτυχίες γεμίζουν με υπερηφάνεια τον ελληνικό αθλητισμό, το άθλημα δε της υδατοσφαίρισης συνεχίζει να κρατά πολύ ψηλά τη σημαία της εθνικής μας περηφάνιας!

Αν και η επιτυχία της Εθνικής Νέων Ανδρών είναι ένα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, θα μας επιτραπεί να κάνουμε ειδική αναφορά σε ένα δικό μας παιδί, τον Δημήτρη Σκουμπάκη, γέννημα-θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ενας ακόμα, από τους αμέτρητους στην κυριολεξία μετά από τόσα πολλά χρόνια αθλητές, που φτάνει σε μία τόσο μεγάλη διάκριση, με τις υποδομές του Ναυτικού Ομίλου να έχουν αποτελέσει τη βάση του γι’ αυτό που έχει καταφέρει να είναι σήμερα.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής καλή συνέχεια στην καριέρα τους και ό,τι καλύτερο στο μέλλον. Η προσεχής γενιά της χώρας μας στηρίζεται και έχει ανάγκη αυτά τα παιδιά.

JoyMachine

Rabona ad