Συγχαίρει Μουντάκη ο πολιτιστικός σύλλογος Καντάνου

ΕΠΣΧ | 29 Οκτωβρίου 2020, 10:55

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Μουντάκη για την πρόσληψη του από την ομάδα του Παναθηναϊκού εκφράζει ο πολιτιστικός σύλλογος Καντάνου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση γίνεται με αφορμή το γεγονός ότι πριν από τέσσερα χρόνια, ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων ήταν ομιλητής σε ημερίδα που είχε πραγματοποιηθεί στην περιοχή με πρωτοβουλία της ομάδας της Υρτακίνας.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το ότι ένα παιδί από τον τόπο μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σ’ έναν ιστορικό σύλλογο, στον οποίο ευχόμαστε τα καλύτερα, μεταξύ άλλων να καταφέρει ν’ αναδειχθεί και πρωταθλητής Ελλάδας!», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εστάλη στο athlitiko.

Αναλυτικότερα:

«Ο πολιτιστικός σύλλογος Καντάνου αναγνωρίζοντας την ευαισθησία του και τη συμμετοχή του στην ημερίδα για τον αθλητισμό που είχε πραγματοποιηθεί πριν από τέσσερα χρόνια (2016) στο χωριό μας, θέλει να εκφράσει το θαυμασμό του για το γεγονός ότι ο Γιώργος Μουντάκης προσελήφθη και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το ότι ένα παιδί από τον τόπο μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σ’ έναν ιστορικό σύλλογο, στον οποίο ευχόμαστε τα καλύτερα, μεταξύ άλλων να καταφέρει ν’ αναδειχθεί και πρωταθλητής Ελλάδας!

Παρότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την πραγματοποίηση της ημερίδας που είχε διεξαχθεί στο πολιτιστικό μας κέντρο, ακόμη παραμένουν επίκαιρα όλα όσα είχε πει στον στην ομιλία του ο Γιώργος Μουντάκης απευθυνόμενος στον κόσμο της περιοχής μας για τα οφέλη της άσκησης στην σωματική και ψυχική υγεία, καθώς και τη σημασία του ευ αγωνίζεσθε.

Η ημερίδα διεξαχθεί μετά από πρωτοβουλία του τότε ΔΣ της ομάδας της Υρτακίνας, ενώ εκτός του Γιώργου Μουντάκη είχε παρευρεθεί και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πλατανιά, Φανούρης Γουνδουλάκης».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

 

Estrella