Συγχαίρει Ηρόδοτο η ΕΠΣΗ

ΕΠΣΗ | 8 Ιουνίου 2021, 20:31

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου συγχαίρει με ανακοίνωση που εξέδωσε τον Ηρόδοτο για την κατάκτηση του τίτλου στον 10ο όμιλο της Γ' Εθνικής και του εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 10ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, συγχαίρουν το σωματείο “Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, εύχονται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, όπου ο Ηρόδοτος θα διεκδικήσει την άνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες.»

Εν των μεταξύ η κλήρωση του μίνιο πρωταθλήματος μεταξύ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (09/06, 16:00) στα γραφεία της ΕΠΟ χωρίς την παρουσία κοινού αλλά με “ζωντανή” διαδικτυακή μετάδοση από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Ως γνωστόν οι δέκα πρωταθλητές θα χωριστούν σε δύο ομίλους και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα ενός γύρου για την άνοδο δύο ομάδων από κάθε όμιλο. Οι πέντε του πρώτου ομίλου είναι ήδη γνωστές, ενώ στον δεύτερο υπολείπεται ο πρωταθλητής του 9ου ομίλου (απομένουν δύο αγωνιστικές και τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις).

Ο πρώτος όμιλος φημολογείται ότι θα ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή (13/06), ενώ για τον δεύτερο δεν υπάρχει ακόμη χρονοδιάγραμμα.

Αποφάσεις Εκτελεστικής Επιτροπής

Εν τω μεταξύ κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου τη Δευτέρα (07/06) πάρθηκαν οι τρεις κάτωθι αποφάσεις:

1) Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης ορίζεται για την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021. Η Γραμματεία της ΕΠΣΗ αναλαμβάνει να “τρέξει” άμεσα τις λεπτομέρειες της διαδικασίας, η οποία θα γίνει για πρώτη φορά με τη νέα αθλητική νομοθεσία.

2) Έγινε ενημέρωση από τους προέδρους των Επιτροπών σχετικά με τα ζητήματα και τις ενέργειες της αρμοδιότητάς τους.

3) Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ανέθεσε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να έχουν επαφές με όλα τα σωματεία σχετικά με την εγγραφή τους στο “Μητρώο”, κάνοντάς τους τη σχετική ενημέρωση.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad