Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Άρη Σούδας, σημαντικές απουσίες για Κόλτζο

Αρης Σούδας | 16 Φεβρουαρίου 2017, 23:21

Στο πρωτάθλημα θα στρέψει πλέον την προσοχή του ο Άρης Σούδας μετά τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό του κυπέλλου Χανίων από τον Ερασιτέχνη Πλατανιά στην εκπνοή της δεύτερης παράτασης.

Ο Άρης φιλοξενείται το Σάββατο (18/2, 15.00) από τον Αστέρα Μανολιόπουλου στον Αλικιανό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλει να διατηρηθεί στην τροχιά της τρίτης θέσης του ομίλου τίτλου.

Αυτό γιατί θα “κουβαλήσει” τα 120 λεπτά κούρασης από την παράταση του ημιτελικού, αλλά και μαζί με τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν κάνουν την αποστολή των Σουδιανών αρκετά επικίνδυνη.

Εκτός του Αντ. Γαλανάκη που απουσιάζει εδώ και καιρό, αλλά και του Βαρδάκη ο οποίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ούτε σε αυτό το ματς την ομάδα του, στο απουσιολόγιο του Γιώργου Κόλτζου προστέθηκαν ακόμα τρία ονόματα.

Δύο από τους βασικούς και πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας οι Γαβαλάς και Αρτσιδάκης δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν, αφού αμφότεροι αποβλήθηκαν στο ματς με τον Πλατανιά και θα εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό με τον Αστέρα. Αμφίβολος είναι και ο Βολάνης που αποκόμισε τραυματισμό στο ίδιο παιχνίδι και η συμμετοχή του θα κριθεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή από τον προπονητή του.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad