Στροφή… στο Κύπελλο και στον Πανιώνιο

Χανιά | 28 Νοεμβρίου 2016, 23:01

Στροφή… στο Κύπελλο πραγματοποιεί ο Κισσαμικός, έχοντας την Τετάρτη τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Μάλεμε. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Καστελίου παραμένει καλό παρά την ήττα από τον Αρη που είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Το αποτέλεσμα εξάλλου όσο κι αν είναι άσχημο κρίνεται ως “εντός προγράμματος” με δεδομένη τη δυναμικότητα της ομάδας του Αρη. Από την άλλη κριτική μπορεί να γίνει για την αδυναμία του Κισσαμικού να παράξει επιθετικό παιχνίδι και ειδικότερα να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στους “κίτρινους”.

Από εδώ και στο εξής πάντως το πρόγραμμα μετατρέπεται σε πιο… φυσιολογικό για τον Κισσαμικό, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι στη Θράκη απέναντι στον Πανθρακικό, των Ανυφαντάκη και Διακάκη.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά νέα, την Κυριακή και τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Άρη έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε κομμάτια τακτικής και ασκήσεις κατοχής.

Ο Μούσα Ποκόνγκ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και συνέχισε για μία ακόμα μέρα το ατομικό του πρόγραμμα.

Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης και αμέσως μετά θα γίνει γνωστή η αποστολή για τον Πανιώνιο. 

Estrella
/psiloritischania