Στράτος: Να φανούμε αντάξιοι της τιμής της εκλογής μας

Super League 1 18 Ιουλίου 2016, 17:32

Στις πρώτες τους δηλώσεις προχώρησαν μετά την εκλογή τους ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Στράτος και ο αναπληρωτής πρόεδρος Χρήστος Δάρας ευχαριστώντας καταρχήν τις ομάδες τους, την Ξάνθη και τον Πανιώνιο για την υποστήριξή τους.

Ο κ. Στράτος είπε εν αρχή τα εξής: «Να ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να μας εκλέξουν και θα προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι αυτής της τιμής. Τον πρώτο πληθυντικό τον χρησιμοποιώ γιατί αυτή η εκλογή δεν αφορά κυρίως, ούτε μόνο εμένα αλλά αφορά όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο μας Χρήστο Πανόπουλο ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της Super League. Αφορά τον πρόεδρο μας τον κ. Πιαλόγλου και αφορά ακόμα και εκείνους που σήμερα δεν είναι μαζί μας όπως ο εκλιπών κ. Κοντοβαζονίτης (σ.σ. μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβρη εκπροσωπούσε τη Ξάνθη στην Super League) τον οποίο αντικατέστησα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο γιατί προσπάθησε πολύ σε αντίξοες συνθήκες. Μέλημά μας με γνώμονα τη κοινή λογική, την απλότητα, την πραότητα, τη χαρά είναι παρότι είμαστε ανταγωνιστές στο γήπεδο αλλά συνέταιροι να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία και τη καθημερινότητα. Στην προσπάθεια μας αυτή εσείς οι δημοσιογράφοι και όποιος εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά καλοδεχούμενος αλλά απαραίτητος».

Πώς θα διοικηθεί από εδώ και στο εξής η Super League γιατί γνωρίζαμε ότι θέλετε να πάτε σε ένα άλλο μοντέλο.

«Θα σας παρακαλέσω όπως και όλους τη σημερινή μέρα να μη συζητήσουμε τίποτα άλλο. Είναι μέρα γιορτής γιατί έχουμε και την κλήρωση και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που θα το σεβαστείτε».

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΡΑΣ

Ο Χρήστος Δάρας, από την πλευρά του τόνισε στη συνέχεια τα εξής: «Από την πλευρά μου δεν είμαι νομικός όπως ο πρόεδρος μας για να τα πω τόσο καλά αλλά γιατρός. Να του δώσω συγχαρητήρια για την εκλογή του και να ευχαριστήσω και εγώ τον κ. Ζαμάνη με τον οποίο έχουμε αναλάβει την διοίκηση του Πανιωνίου αλλά και τον κόσμο του Πανιωνίου που με έφερε σε αυτή τη διοικητική θέση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που λέγεται Πανιώνιος, μια ομάδα ανεξάρτητη. Και η εκλογή μας αυτή όπως και του προέδρου παίρνει μεγαλύτερο χαρακτήρα καθώς δεν προερχόμαστε από τις μεγάλες ομάδες αλλά από τις ομάδες που αγωνίζονται για το καλό του ποδοσφαίρου. Να είναι σίγουροι πως όπως προερχόμαστε από ένα σωματείο που κατά βάθος είναι ερασιτεχνικό. Θα συμβάλουμε όλοι μας ώστε να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο μας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad