Στους Παγκόσμιους Αγώνες της ΔΟΕ ο Αντώνης Τσουρουνάκης

Τεχνική Κολύμβηση | 27 Οκτωβρίου 2016, 12:50

Ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο τον αθλητή αλλά και το Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων περικλείει η πρόσκληση από την Διεθνή Ομοσπονδία Τεχνικής Κολύμβησης στον Αντώνη Τσουρουνάκη προκειμένου να είναι ανάμεσα στους επτά Ελληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους Αγώνες που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Ο Χανιώτης χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα 200 και 400μ. επιφάνεια και στα 4×100μ. επιφάνεια, μαζί με Καρετζόπουλο, Οικονομόπουλο και Πιπινιά λαμβάνοντας έτσι μέρος σε μια παγκόσμια γιορτή του αθλήματος. Επίσης από την Ελλάδα προκλήθηκαν να λάβουν μέρος και οι Λουκάς Καρετζόπουλος (50μ. άπνοια, 100μ. επιφάνεια), Χρήστος Χριστοφορίδης (400μ. επιφάνεια), Βαγγέλης Μαρίνος (50μ. διπλά πέδιλα), Σοφία Κτενά (50μ. άπνοια), Γεράσιμος Οικονομόπουλο (4×100μ. επιφάνεια) και Γιάννης Πιπινιάς (4×100μ. επιφάνεια).

Οι παραπάνω προσκλήσεις στους επτά αθλητές μας προέκυψαν βάσει των αποτελεσμάτων  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο στο Βόλο.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες (World Games) διοργανώνονται κάθε τέσσερα χρόνια από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. 

karta antonis garden