Στον τελικό του Πανευρωπαϊκού ο Αναστασάκης

Στίβος | 8 Ιουλίου 2016, 20:18

Ο Μιχάλης Αναστασάκης συνεχίζει να εντυπωσιάζει, παραμονές μάλιστα της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Ο Χανιώτης σφυροβόλος πέτυχε μια σπουδαία διάκριση σε σημαντικότατη διοργάνωση αφού προκρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό που γίνεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας με επίδοση 74,01μ.

Το ρεπορτάζ του segas αναφέρει:

Ο νεαρός ρίπτης έγινε το όγδοο μέλος της ομάδας, που καταφέρνει να υλοποιήσει το στόχο του και να φτάσει στον τελικό του αγωνίσματος του. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου κατάφερε να κάνει αυτό που πρέπει, αντέδρασε σωστά μέσα στον αγώνα και δίχως να επηρεαστεί από τον κακό καιρό πήρε την πρόκριση στον τελικό. 
 
Η καλύτερη βολή του ήταν στα 74,01 μ., ωστόσο ο νεαρός θα μπορούσε να προκριθεί και με το 73,29 μ., της πρώτης του προσπάθειας. Τρεις βολές χρειάστηκε ο κορυφαίος σφυροβόλος Πάβελ Φάγεκ για να πάρει την πρόκριση, αφού μετά τα δύο άκυρα σημείωσε 78,82 μ., ενώ στον τελικό προκρίθηκαν τα φαβορί, με εξαίρεση τον νικητή του 2010 στη Βαρκελώνη Λίμπορ Τσάρφειταγκ, που έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες.
karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad