Στον τελικό του 3ου Ε3 στη Σητεία ο Χρήστος Κασαπάκης

Τένις | 28 Ιουλίου 2017, 13:06

Κοντά στην κατάκτηση του 3ου Ε3 που διεξήχθη στη Σητεία το περασμένο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουλίου βρέθηκε ο Χρήστος Κασαπάκης. Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε να συμμετάσχει στον τελικό χάρη σε τέσσερις νίκες που σημείωσε, χάνοντας ωστόσο από τον Δημήτρη Δελάκη (Ο.Α.Α. Ηρακλείου) με 2-0 σετ (6-1, 7-5).

Kritiko Ergastiri

Το τουρνουά αφορούσε αγόρια και κορίτσια 14 ετών, με την επόμενη πιο σημαντική διάκριση για τον ΟΑΧ να έρχεται από την Εμμανουέλα Τίτη που βρέθηκε στα ημιτελικά, έχοντας πετύχει προηγουμένως τρεις νίκες, χάνοντας από την Ελένη Κωστάκη (Ο.Α.Α. Ηρακλείου) με 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Titi

Εμμανουέλα Τίτη.

Από εκεί και πέρα, για τον ΟΑΧ, ακολούθησε η παρουσία στα προημιτελικά για τους Τζώρτζη Κοκκινάκη στα αγόρια και Στελλίνα

Μαρινάκη στα κορίτσια, ενώ αντίστοιχα στους “16” συμμετείχαν οι  Στέλιος Πετράκης, Ελένη Σκουβάκη, Αννα Αλπάντη και Κέλλυ Καραπανταζή. Τέλος, στον α’ γύρο πήρε μέρος ο Απόστολος Χαλακατεβάκης. 

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
Mazanakis

Rabona ad