Στον Ποσειδώνα το “γειτονικό” ντέρμπι (pics)

Σπάθα Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 10 Δεκεμβρίου 2017, 19:25

Ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών ήταν ο μεγάλος νικητής στο "γειτονικό" ντέρμπι απέναντι στη Σπάθα στο Κολυμπάρι, με σκορ 4-0 ως τυπικά φιλοξενούμενος.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ράπτης με ωραίο πλασέ από πάσα του Δοντσίδη από το κόρνερ έκανε το 0-1, για να γίνει το 0-2 στο 13′ με πλασέ του Μάρτιν από κεφαλιά-πάσα του Τερεζάκη.

terezakis

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ ο Μπούχλης με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για να κλείσει το σκορ στο 74′ ο Τερεζάκης με πλασέ, από γύρισμα του Λιανιδάκη, για το τελικό 0-4.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα εύχεται στον χορηγό της ομάδας Ντουντουλάκη, να του ζήσει το εγγόνι και να ‘ναι καλότυχο.

gkol 2.

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Κοκκινάκης, Ροδοκανάκης (46′ Κουδέρης), Χαρατσίδης, Θεοδωρογλάκης, Παπαδάκης (71′ Αντ. Νικολακάκης), Ασκητίδης, Αλκούρτι, Βαρουξάκης, Ανδ. Νικολακάκης (81′ Παπαδοκωνσταντάκης), Γλεντουσάκης (65′ Σκορδύλης), Μοσχανάκης

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών (Δημήτρης Ανθούσης): Καλοριζικάκης, Ράπτης, Κομπογεννητάκης, Νταγκουνάκης, Ψαρουδάκης (78′ Καρεφυλλάκης), Καβακόπουλος, Κελέση (72′ Λόγκο), Μάρτιν (77′ Μαριανάκης), Δοντσίδης (60′ λ.τρ. Λιανιδάκης), Μπούχλης, Τερεζάκης

Estrella

Rabona ad