Στον Πορφύρα η Αρχαγγελίδη – Ντεμπούτο Αγγελόπουλου

Μπάσκετ 10 Οκτωβρίου 2022, 10:33

Σε εθνική κατηγορία θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί τη νέα σεζόν η Άννα Αρχαγγελίδη.

Kritiko Ergastiri

Η νεαρή αθλήτρια που αναδείχθηκε από τον ΑΟΚ Ιεράπετρα θα συνεχίσει την καριέρα της στον Πορφύρα, συνδυάζοντας τις σπουδές της (ΣΕΦΑΑ Αθηνών) με το μπάσκετ.

Ένα άλλο “παιδί” του ΑΟΚΙ, ο Χρήστος Αγγελόπουλος, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις εθνικές κατηγορίες με τη Νήαρ Ηστ.


Οι σχετικές ενημερώσεις του ΑΟΚΙ:

Η Αννα Αρχαγγελίδη στον Πορφύρα (Α2)
Συνεχίζονται οι επιτυχίες των Τμημάτων υποδομής του ΑΟΚΙ, σειρά είχε η Αννα Αρχαγγελίδη, γέννημα θρέμμα του συλλόγου! Η Αννα από 7 ετών στις Ακαδημίες μας πάντα ξεχώριζε για το ήθος και τις ικανότητες της. Με συμμετοχές στη μεικτή Κρήτης, συνέβαλε τα μέγιστα στις επιτυχίες που είχαν τα τμήματα παγκορασίδων και κορασίδων του συλλόγου μας. Πέρυσι κατάφερε να εισαχθεί στα ΣΕΦΑΑ Αθηνών κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα της Ηλιούπολης. Φέτος συμφώνησε να ενταχθεί στην ομάδα του Πορφύρα η οποία ήδη κατέκτησε το σούπερ καπ της ΕΣΚΑΝΑ.

Ντεμπούτο για το Χρήστο Αγγελόπουλο (1998, 2.00μ) στις Εθνικές Κατηγορίες με την ιστορική ομάδα της Νήαρ Ηστ!

Άλλο ένα παιδί-παραγωγή των Ακαδημιών του συλλόγου, με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία.

Νήαρ Ήστ- Πήγασος Θηρεας 82-57
Νήαρ Ήστ (Καραμπάς, Σκέντζος): Κουπιδης 15(3),Τσέλιος 13(2),Γιανναλέτσος 12,Αουτερβααλ 10(2),Καψάλης 9(1),Δημητρίου 6,Τηλιόπουλος 6(2),Αγγελόπουλος 4,Φουστέρης 4,Μπάρμπας 2,Νικολαΐδης 1,Οικονόμου.

aok_chania
Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad