Στον ΠΑΟΚ και ο Λευτέρης Κοντεκάς!

Εκτός συνόρων | 28 Αυγούστου 2023, 19:23

Στα χνάρια του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και του Γρηγόρη Πολιτάκη βαδίζει ακόμη ένα παιδί από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc.

Η χανιώτικη Ακαδημία – δίνοντας παράλληλα και τα εύσημα στον Πλατανιά για τα πρώτα χρόνια ποδοσφαιρικής ανατροφής του – με κάθε χαρά και περηφάνια γνωστοποίησε την ένταξη του Λευτέρη Κοντεκά στην Κ15 του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Τρίτωσε το… καλό (ΠΑΟΚ) με Λευτέρη Κοντεκά!

Ο Λευτέρης Κοντεκάς άνοιξε τα… φτερά του για τον “δικέφαλο αετό του Βορρά” και θα αποτελέσει το τρίτο κατά σειρά παιδί της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Calcetto Fc την τελευταία πενταετία που κάνει το μεγάλο άλμα.

Η μετακίνηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από την Ακαδημία μας στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όπου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας μας, Νότη Ματηγάκη. Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ενταχθεί και συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ.

Ο Κοντεκάς βαδίζοντας στα χνάρια του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που άνοιξε τον δρόμο, αλλά και του Γρηγόρη Πολιτάκη, που πήρε τη “σκυτάλη”, μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει πραγματικότητα τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

Γεννημένος το 2009, εντάχθηκε στην Ακαδημία μας σε ηλικία 11 ετών, προερχόμενος από την Ακαδημία του ΑΟ Πλατανιά, τον οποίο συγχαίρουμε για τις πολύ σωστές βάσεις που του είχε δώσει και είμαστε σίγουροι ότι μοιράζονται την ίδια χαρά με εμάς για το άλμα που κάνει ο Λευτέρης.

Την πρώτη του χρονιά εντάχθηκε στο τμήμα Κ12 της Ακαδημίας μας, η επόμενη σεζόν τον βρήκε στο τμήμα Κ14, μέσω του οποίου προσέλκυσε το ενδιαφέρον στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν βρεθεί στα Χανιά για την προγραμματισμένη επίσκεψη – προπόνηση στα παιδιά της Ακαδημίας. Συγκεκριμένα από την πρώτη στιγμή ο Λευτέρης σημειώθηκε στο μπλοκάκι του σκάουτερ του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη. Την επόμενη χρονιά αν και ηλικιακά πολύ μικρότερος (κατά 2 χρόνια) από τους αντιπάλους του εντάχθηκε στο τμήμα Κ16 και ήταν υπό τη στενή παρακολούθηση των σκάουτερ του ΠΑΟΚ.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Λευτέρη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα και να έχει την υγειά του να πραγματοποιήσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα! Θα είμαστε δίπλα του και περήφανοι θα παρακολουθούμε την εξέλιξή του!

*Στις φωτογραφίες διακρίνεται ο Λευτέρης Κοντεκάς με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Calcetto Fc Νότη Ματηγάκη και τον Γενικό Διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο

Rabona ad