Στον πάγκο του Τυμπακίου ο Στέλιος Κοζανίδης

ΕΠΣΡ | 14 Μαρτίου 2023, 20:10

Ο Στέλιος Κοζανίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τυμπακίου για τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Κουτεντάκης αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Τυμπακίου μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άγιο Ιερόθεο.

Υπενθυμίζουμε ότι στη (νικηφόρα) αναμέτρηση με το Κερατσίνι (2-1) την ομάδα του Τυμπακίου καθοδήγησε τεχνικά ο Νίκος Κουρουθιανάκης.

Η είδηση για τον Στέλιο Κοζανίδη έγινε μέσω της πρώην (πλέον) ομάδας του (Ποσειδών Γερανίου), η οποία επέλεξε για αντικαταστάτη του τον Χρήστου Βασιλείου.

Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Ο Ποσειδώνας Γερανίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Στέλιο Κοζανίδη μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ανάμεσα στον ίδιο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Καπετανάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ευδιάθετο και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με την ομάδα μας να κατανοεί και να σέβεται την επιθυμία του τεχνικού να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας (ΑΟ Τυμπακίου ο οποίος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική) μετά από σχετική πρόταση που δέχτηκε.

Ο σύλλογός μας τον ευχαριστεί από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά του στον Ποσειδώνα το διάστημα που συνεργάστηκαν οι δύο πλευρές, του εύχεται καλή σταδιοδρομία και η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή για τον φίλο μας Στέλιο.»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad