Στον Ολυμπιακό η Γενιτσαρίδη

Βόλεϊ | 31 Μαΐου 2021, 13:17

Η Μαρία Γενιτσαρίδη επέστρεψε στην Ελλάδα και θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Η Ηρακλειώτισσα διεθνής ακραία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών. Η Γενιτσαρίδη αναδείχθηκε από την ΑΘΛΕΣΗ και έπειτα από το πέρασμά της από την Ενωση Βύρωνα ακολούθησε η τετραετής υποτροφία στο πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, όπου διακρίθηκε ιδιαίτερα στο NCAA. Τη σεζόν 2017-18 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον ΑΟ Θήρας και στη συνέχεια για σύντομο διάστημα γύρισε στην ΑΘΛΕΣΗ. Τον Ιανουάριο του 2020 έγινε ξανά κάτοικος Σαντορίνης για τον ΑΟ Θήρας, για να αποχωρήσει για τη Γερμανία έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, για λογαριασμό της Τούρινγκεν.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι η εξής:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Γενιτσαρίδη.  Η διεθνής ακραία (ημ.γέννησης, 3/6/1994), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Γενιτσαρίδη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια άψογη συνεργασία. Είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονη για τη φετινή σεζόν και έτοιμη να δώσω το 100% για την επίτευξη των στόχων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad