Στον ΟΦΗ ο Δημήτρης Σιώπης

Football League 3 Ιουλίου 2017, 13:14

Δεύτερη μεταγραφική κίνηση για τον ΟΦΗ, καθώς μετά τον Νίκο Κουσκουνά, ανακοινώθηκε και ο 22χρονος δεξιός μπακ, Δημήτρης Σιώπης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σιώπης ξεκίνησε από την Κ20 του Ολυμπιακού και αργότερα αγωνίστηκε στον Φωστήρα στη Football League, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Σπάρτη, με την οποία αγωνιστηκε στη Football League, ενώ προηγουμένως είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ Εθνική. Συνολικά, στη Σπάρτη μέτρησε τα 2 τελευταία χρόνια 46 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ενας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος της Football league είναι και επίσημα, παίκτης του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 22χρονο Δημήτρη Σιώπη, ο οποίος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Σιώπης αποτελούσε βασική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου για τη θέση αυτή.

Ο Σιώπης έκανε φέτος εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη Σπάρτη και αν και είχε προτάσεις  από ομάδες της Σούπερ Λίγκ, τελικά είπε το ναι στην πρόταση του ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Σιώπης γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Τυχερό Εβρου.

Αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού, στον Φωστήρα Β’ Εθνική, πανηγύρισε άνοδο με τη Σπάρτη από την Γ’ στην Β’ Εθνική, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τη Σπάρτη στην Football league.

O Δημήτρης Σιώπης είναι μια μεταγραφή για το σήμερα και το αύριο του ΟΦΗ.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ!

Ο Δημήτρης Σιώπης είναι η δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ μας, μετά το Νίκο Κουσκουνά.

Και συνεχίζουμε!

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards