Στον Νικοτσάρα η ενεργοποίηση για το παιχνίδι με τη Δόξα

Χανιά | 2 Μαρτίου 2021, 19:33

Τα Χανιά βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης (02/03) στη Δράμα και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το σημαντικό ματς της Τετάρτης (03/03, 13:30) στον Νικοτσάρα.

Η χανιώτικη ομάδα ευχαρίστησε την αυριανή αντίπαλό της, Δόξα Δράμας, για την παραχώρηση του προπονητηρίου της. Η ολοκλήρωση της μίνι-προετοιμασίας για το πρώτο ματς του β’ γύρου περιείχε ψυχαγωγικά παιχνίδια, rondos, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις.

Η ενημέρωση των Χανίων έχει ως εξής:

Στο προπονητήριο της Δόξας Δράμας, στον Νικοτσάρα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από το παιχνίδι της Τετάρτης (03/03, 13:30).

Η προπόνηση είχε ως στόχο την ενεργοποίηση των παικτών και περιείχε ψυχαγωγικά παιχνίδια, rondos, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η 20άδα είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

*Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τη Δόξα Δράμας για την παραχώρηση του γηπέδου για την προπόνηση της Τρίτης (02/03).

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania