«Στον Καστάνιος έκανε μεγάλη εντύπωση το πρότζεκτ του ΟΦΗ»

ΟΦΗ | 26 Ιανουαρίου 2021, 19:45

Τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε ο Λουκ Καστάνιος με τον ΟΦΗ ανέλυσε ο μάνατζερ Τάσος Παπαδόπουλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος ατζέντης, που συνόδεψε τον Ολλανδό επιθετικό στο Ηράκλειο για τις υπογραφές, “ξετύλιξε” για λογαριασμό της αθλητικής ιστοσελίδας SDNA το χρονικό της μεταγραφής:

«Η αλήθεια είναι πως για τον Καστάνιος υπήρχε ένα μόνιμο ενδιαφέρον τα πέντε τελευταία χρόνια από αρκετές Ελληνικές ομάδες. Ωστόσο τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθει στην Ελλάδα, αφού είχε άλλες προτεραιότητες. Σε αυτή την μεταγραφική περίοδο υπήρξε η κρούση του ΟΦΗ που τον έβαλε σε σκέψεις…

Στον Καστάνιος έκανε μεγάλη και θετική εντύπωση το project του ΟΦΗ και στο τέλος τον κέρδισε. Μεγάλο ρόλο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έπαιξε η επικοινωνία που είχε με τους Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά, καθώς και με τον μεγαλομέτοχο του κλαμπ, Μιχάλη Μπούση.

Συν ότι οι συμπατριώτες του Βάτερμαν και Ντε Γκουζμάν του μετέφεραν τα καλύτερα για τον ΟΦΗ. Το ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με το γενικότερο project της ομάδας τον κέρδισαν και έτσι πήρε την απόφαση να έρθει στο Ηράκλειο.

Πήγε στην Κορέα και στην Gyeongnam προκειμένου να παίξει στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Από την στιγμή που η ομάδα έπεσε κατηγορία δεν ήθελε να συνεχίσει και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Ο Καστάνιος εξακολουθεί να έχει υψηλές φιλοδοξίες, ήθελε να πάρει μεταγραφή σε έναν σύλλογο που θα τον καλύπτει σε όλα κι έκρινε πως ο ΟΦΗ αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τη συνέχεια της καριέρας του.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack