Στον Ηρακλή από την Καλαμάτα ο Κόκκορης

Super League 2 14 Ιανουαρίου 2023, 11:56

Αλλαξε ομάδα και… όμιλο στη Super League 2 ο Αριστείδης Κόκκορης, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ηρακλή στο υπόλοιπο της σεζόν.

/Bella Pizza

Η συνεργασία με τον Σάκη Τσιώλη μπορεί να κράτησε λίγο διάστημα στην Καλαμάτα, αλλά οι δυο τους θα συνεργαστούν τελικά στον Ηρακλή.

Ο Κόκκορης είχε φέτος 3 συμμετοχές με την Καλαμάτα στον β’ όμιλο της Super League 2 (1 στο Κύπελλο), ενώ πέρσι κατέγραψε 21 επίσημες συμμετοχές με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Σε επαγγελματικές κατηγορίες εμφανίστηκε πρώτη φορά με τον Παναιγιάλειο, για να ακολουθήσουν Παναιτωλικός, Βόλος, Οθέλλος Αθηαίνου στην Κύπρο, Καβάλα και Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Αριστείδη Κόκκορη. Γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1998 αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την σεζόν στην Καλαμάτα(29 συμμετοχές),όπου βρίσκονταν και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Εχει αγωνιστεί σε: Καβάλα(18 συμμετοχές και 5 γκολ),Βόλο(επτά συμμετοχές και 2 γκολ), Παναιτωλικό(3 συμμετοχές), Παναιγιάλειο(23 συμμετοχές και 3 γκολ) και ο Οθέλλος Αθηαίνου (Κύπρος). Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad