Στον Ιωνικό συνεχίζει, πια, ο Ζαγοριανός

Γ' Εθνική 4 Οκτωβρίου 2017, 21:45

Τον... θυμάστε τον Ζαγοριανό; Τον άλλοτε επιθετικό του Α.Ο. Χανιά, ο οποίος ήταν στο ρόστερ της ομάδας επί περιφερειακού πρωταθλήματος. Πλέον, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται για λογαριασμό του ιστορικού Ιωνικού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Νίκαιας που αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στη Γ’ Εθνική, διεκδικώντας τα τελευταία την επιστροφή στη Β’ Εθνική ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαγοριανού ενώ σε αυτήν γίνεται αναφορά το πέρασμα που είχε κάποτε από τον Α.Ο. Χανιά.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση από τον Ιωνικό είναι η εξής:

Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας και ουσιαστικής μεταγραφής προχώρησε η ομάδα μας αφού ήρθε σε συμφωνία με την 32χρονο επιθετικό, Γιώργο Ζαγoριανό.

Ο υψηλόσωμος κυνηγός που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα κυρίως στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κ. Αποστόλου ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωνικό και θα αποτελέσει το πρόσωπο που θα επωμιστεί να σηκώσει το βάρος της γραμμής κρούσης.

Οι ικανότητές του και το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα παιχνίδια που θα δώσει ο Ιωνικός και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έγινε κίνηση για την απόκτησή του.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί Λεωνίδιο, Πανηλειακό, Χανιά, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Άγιο Δημήτριο, ΠΑΟ Ρουφ, ΑΕΡΑ Αφάντου, Οδυσσέα Αναγέννησης, Γιαννιτσά, Βυζάντιο, Αιολικό και Κόρινθο».

Estrella