Στον Ιωνικό ο Τερεζόπουλος

Super League 1 11 Ιουνίου 2021, 6:01

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος εντάχθηκε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ιωνικού.

Ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας και παράλληλα θα είναι προπονητής στην ομάδα Κ19 που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ως τεχνικός διευθυντής έχει εργαστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ σε επίπεδο Ακαδημιών έχει εργαστεί ακόμη σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό. Υπήρξε και πρώτος προπονητής στον Πανιώνιο, όπως και σε Αστέρα Τρίπολης, Κόρινθο, Ρόδο, Εθνικό και Μοσχάτο.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής στο τμήμα της Κ19. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, που γεννήθηκε στις 28/5/1966 στην Αθήνα και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, έχει να επιδείξει επί σειρά ετών μια σημαντική πορεία στο κορυφαίο επίπεδο με εμπειρίες και παραστάσεις. Έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και βοηθός προπονητή, έχει δουλέψει με επιτυχία στην Ακαδημία του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννενα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και του προπονητή σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές ομάδες, ενώ έχει εργαστεί και στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού. Έχει συμμετάσχει επίσης, σε κορυφαία διεθνή ευρωπαϊκά τουρνουά ως προπονητής τμημάτων υποδομής με σημαντική επιτυχία. Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Δημήτρη Τερεζόπουλο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad