Στον ημιτελικό με ατομικό ρεκόρ ο Νυφαντόπουλος

Στίβος | 4 Μαρτίου 2023, 12:06

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, ο όποιος με ατομικό ρεκόρ προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

KTEO Κρήτης

Ο Ελληνας πρωταθλητής του Ελευθερίου Βενιζέλου πήρε την πρόκριση για τον απογευματινό ημιτελικό με 6.72 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ, που είχε από φέτος με 6.73.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ μαζί με τις δηλώσεις του Νυφαντόπουλου:

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος ξεπέρασε τον εαυτό του στον πρωινό προκριματικό των 60 μ. και ανταμείφθηκε με την πρόκριση στους 24 καλύτερους της διοργάνωσης. Ο έμπειρος σπρίντερ σημείωσε 6.72 και βελτίωσε το 6.73, που ήταν το ατομικό του ρεκόρ από φέτος. Ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασιάδη τερμάτισε στην έκτη θέση της σειράς του κι έτσι χρειάστηκε να περιμένει την διεξαγωγή και των πέντε σειρών, προκειμένου να δει αν θα είναι εντός πρόκρισης. Στον απογευματινό αγώνα ο Νυφαντόπουλος θα έχει τις συνθήκες να διεκδικήσει μια επίδοση κάτω από 6,70 που είναι και ο μεγάλος του στόχος στο αγώνισμα των 60 μέτρων.

“Χαρούμενος που κατάφερα να κάνω ατομικό ρεκόρ και μάλιστα πρωί. Όλα αυτά όμως περνάνε σε δεύτερη μοίρα, δεν έχει σημασία αν θα τρέξουμε γρήγορα ή αν θα πάμε μακριά. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση πίσω στην πατρίδα. Μακάρι να μπορούσαμε να τους δώσουμε χαρά. Δε ξέρω αν εγώ τρέξω σήμερα γρήγορα κάποιος θα ευχαριστηθεί με αυτό. Γι΄αυτό δε πιστεύω πως έχει σημασία να πω κάτι περισσότερο για την παρουσία μου εδώ”, είπε ο έμπειρος σπρίντερ με το τέλος του αγώνα.

manolikakis

Rabona ad