Στον Ικαρο το τουρνουά αλληλεγγύης

ΕΠΣΧ 9 Σεπτεμβρίου 2023, 22:05

Ο Ικαρος ήταν ο νικητής του τουρνουά αλληλεγγύης που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο των Νεροκούρου για την ηθική και οικονομική υποστήριξη του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πασακακίου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Oinolatris

Το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία στις τέσσερις ομάδες που πήραν μέρος, οι τρεις από τις οποίες ήταν οι πρωταθλήτριες της προηγούμενης σεζόν, συν τον Ικαρο, την ΕΠΣΧ και όλους όσοι βρέθηκαν στα Νεροκούρου να δείξουν την αλληλεγγύη τους, συνδράμοντας ο καθένας από την πλευρά του προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό.

Μάλιστα, όλες οι ομάδες παρέλαβαν από μία τιμητική πλακέτα από την ΕΠΣ Χανίων, την οποία εκπροσώπησαν οι κ.κ. Κασιμάτης, Διγενάκης, Πρωτοψάλτης και Φουντουλάκης.

Το τουρνουά περιλάμβανε την πραγματοποίηση τεσσάρων συνολικά αγώνων, δύο ημιτελικών και τους τελικούς, όπου ο καθένας είχε διάρκεια μισής ώρας.

Η ομάδα του Ηρακλή.

Ο Γρανίτης.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Ικαρος επιβλήθηκε του Κουμπέ με 2-0 ενώ ο Ηρακλής Νεροκούρου επικράτησε στα πέναλτι του Γρανίτη με 5-4 κι αφού προηγουμένως οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Ακολούθησε η διεξαγωγή των τελικών, με τον Γρανίτη να επικρατεί με 2-0 του Κουμπέ και να κατακτά την 3η θέση ενώ ο Ικαρος νίκησε τον Ηρακλή με 2-0, κατακτώντας το τουρνουά και την ομάδα των Νεροκούρου να καταλαμβάνει τη 2η θέση.

Αναλυτικά:

• Ικαρος-Κουμπές 2-0
(σκόρερ 15’ Γελασακης, 24’ Λιάσκας)

• Γρανίτης-Ηρακλής Νερ. 1-1 (4-5 πεν.)
(σκόρερ 20’ Βασιλάκης / 15’ Πατελάκης)

• Γρανίτης-Κουμπές 2-0
(σκόρερ 10’ Μεγαλακάκης, 18’ Τσούτσης)

• Ικαρος-Ηρακλής Νερ. 2-0
(σκόρερ 12’ Παπαδοκωνσταντάκης, 18’ Χαϊδεμενάκης)

Estrella
Papantonakis Cards
Ζakroshoes
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Akadimia Neas Kydonias
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad