Στον Γεραπετρίτη ο Τζώρτζογλου με τον Ζαγοράκη

ΕΠΣΗ | 26 Ιουλίου 2021, 23:25

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη, θα επισκεφτούν στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γεραπετρίτη για να συζητήσουν περί του νέου αθλητικού νόμου και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στα ερασιτεχνικά σωματεία και στις Ενώσεις.

Ο Τζώρτζογλου θα ταξιδέψει στην Αθήνα το πρωί της Τρίτης για τη συνάντηση. Η είδηση προέκυψε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ αναφέρει σχετικά:

«Μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας και του Μητρώου πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόλις τα 17 εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τα οποία συμμετείχαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία στη διαδικασία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου έκανε το διοικητικό απολογισμό και στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάσταση που έχει επιφέρει ο αθλητικός νόμος, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή συνέλευση “παρωδία” ενώ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει το επόμενο διάστημα να γίνουν άτυπες συγκεντρώσεις με όλα τα σωματεία της Ένωσης για να συζητηθούν προβληματισμοί και θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης ο κ. Τζώρτζογλου θα ταξιδέψει στην Αθήνα και το πρωί της Τρίτης μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Θοδωρή Ζαγοράκη θα επισκεφτούν στο Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Γεραπετρίτη για να συζητήσουν για το νέο αθλητικό νόμο και τα προβλήματα που έχει επιφέρει στα ερασιτεχνικά σωματεία και στις Ενώσεις.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο διοικητικός, όσο και ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα σωματεία. Επίσης άπαντες ευχαρίστησαν την κ. Βαγγελιώ Παπανδρουλιδάκη από τη γραμματεία της ΕΠΣΗ που όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας είναι στην υπηρεσία των σωματείων.»

Estrella

Rabona ad