Στον Εθνικό ο Κωνσταντίνου

Γ' Εθνική 5 Ιουλίου 2017, 11:41

Τη δεύτερη μεταγραφική του προσθήκη πραγματοποίησε ο Εθνικός Πειραιά, αποκτώντας τον Δημήτρη Κωνσταντίνου, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στη Ρόδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με τα “ελάφια” ο 28χρονος αμυντικός μέσος μέτρησε 22 συμμετοχές, ενώ έχει παίξει και σε Πιερικό, Μαλχόβερ, Πεύκη, Απόλλωνα Αθηνών, Ατρόμητο Πειραιά και Ατρόμητο Αθηνών.

Η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Ο Εθνικός ανακοινώνει την δεύτερη κατά την τρέχουσα περίοδο μεταγραφή του. Πρόκειται για τον 28χρονο (06.01.1989) Δημήτρη Κωνσταντίνου αμυντικό μέσο που αναμένεται να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας μας. Κατά την προηγούμενη σεζόν ο Κωνσταντίνου αγωνίσθηκε στην Ρόδο έχοντας 22 συμμετοχές  ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί και σε Ατρόμητο Αθηνών, Ατρόμητο Πειραιά, Απόλλωνα Αθηνών, Πεύκη, Malchover SV90 (Γερμανία) και Πιερικό. 

Ο νεοαποκτηθείς  ποδοσφαιριστής  έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.ethnikosfc.org «Μίλησα με τους ανθρώπους του Εθνικού, τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη  που μου έδειξαν, με κέρδισαν με την στάση τους από την πρώτη στιγμή, ελπίζω να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας μας, να έχουμε μια καλή χρονιά και φυσικά υγεία.

 

Estrella