Στον αθλητικό δικαστή ο Ιωνικός για τον αγώνα με Ν. ΟΠΕΡ

Βόλεϊ 7 Δεκεμβρίου 2022, 12:44

Ο πρωτοπόρος της Α’ Ζώνης της Α2 Γυναικών, Ιωνικός, κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Νέο ΟΠΕΡ.

KTEO Κρήτης

Η κλήση αφορά «το άρθρο 16 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ. και του άρθρου 11 περ.δ της από 26.7.2022 Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος», με το κομμάτι αυτό της ειδικής προκήρυξης να έχει ως εξής: «Ο προπονητής της ομάδος που αγωνίζεται πρέπει να έχει το σχετικό δελτίο, που εκδίδει ο ΣΕΠΠΕ σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών και τον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, το οποίο θα κατατίθεται στη γραμματεία του αγώνα. Η παρουσία προπονητή στον αγώνα είναι υποχρεωτική για κάθε ομάδα. Σε περίπτωση που ομάδα δεν παρουσιάσει προπονητή στον αγώνα παραπέμπεται στο ΜΔΟ/ΕΟΠΕ για την επιβολή χρηματικού προστίμου ποσού τριακοσίων (300) ευρώ. Με την επιφύλαξη της παρ. 3 του άρθρου 16 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, σε περίπτωση ασθένειας του Α’ Προπονητή πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, χρέη προπονητή μπορεί να ασκήσει ο βοηθός προπονητή μόνο εφόσον αυτός κατέχει δίπλωμα προπονητή ίδιο με τον Α’ Προπονητή που αντικαθιστά. Σε αντίθετη περίπτωση ισχύουν τα προβλεπόμενα στο 2ο και 3ο εδάφιο της παρούσας παραγράφου».

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο Ε.Ο.ΠΕ. κάλεσε τα παρακάτω σωματεία να καταθέσουν έγγραφα υπομνήματα ή/και να παραστούν ενώπιον του, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00:

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ για τον αγώνα του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών ΝΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ της 27/11/2022, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ. και του άρθρου 11 περ.δ της από 26.7.2022 Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ για τον αγώνα του πρωταθλήματος της Volley League Α1 Γυναικών ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 3/12/2022 σύμφωνα με τα άρθρα 41ΣΤ παρ. 1 και 41Ζ παρ.3 περ. i του ν. 2725/1999

ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ για τον αγώνα του πρωταθλήματος της Volley League Α1 Γυναικών ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ της 3/12/2022 σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 και 7 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

manolikakis

Rabona ad