Στον Αστέρα Βάρης ο Αννιτσάκης

Εκτός συνόρων | 19 Ιουλίου 2024, 12:44

Στη Γ’ Εθνική θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μιχάλης Αννιτσάκης, υπογράφοντας σε διαφορετική όμως ομάδα.

Corgress Stagakis

Ο χανιώτικης καταγωγής αμυντικός συμφώνησε με τον Αστέρα Βάρης, όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο – άλλοτε παίκτης του Πλατανιά – Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο Αννιτσάκης είχε 21 συμμετοχές με 1 γκολ με τη φανέλα του Χαϊδαρίου, ενώ είχαν προηγηθεί οι παρουσίες του στη Γ’ Εθνική με Αιολικό (πρωταθλητής), ΠΟΑ, Δαμάστα, Ηρόδοτο. Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στον ΑΟ Περιστερίου.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του Τεχνικού Διευθυντή κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον κ. ΑΝΝΙΤΣΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ

Ο κ. ΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ είναι αμυντικός και έχει αγωνιστεί στον ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟ ΜΥΤΙΛΙΝΗΣ και στον ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1937

Καλωσορίζουμε τον ΜΙΧΑΛΗ στην οικογένεια μας ευχόμενοι υγεία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του με το ΑΣΤΕΡΙ στο στήθος με νίκες και διακρίσεις !!

 

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad