Στον Αστέρα Χαλέπας ο Δημήτρης Βόκας

Αστέρας Χαλέπας | 12 Σεπτεμβρίου 2020, 20:28

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Βόκα γνωστοποίησε η ομάδα της Χαλέπας. Το νέο απόκτημα του Αστέρα φορούσε πέρυσι τη φανέλα του Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Επίσης, ο Αστέρας Χαλέπας ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Αναλυτικότερα:

«Ο ΑΠΣ Αστέρας Χαλέπας ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη Γ.Σ. θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων ίδια ημέρα και ώρα. Επίσης η ομάδα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Δημήτρη Βόκα από τον Ποσειδώνα Κ.Ρ. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.»

Το Σάββατο ήταν ιδιαίτερα δραστήρια ημέρα για τον Αστέρα καθώς πέραν της μεταγραφής του Βόκα υπήρχε και φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την ομάδα της Χαλέπας να επικρατεί της Ιωνίας 2000 με 2-1 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Η σχετική ενημέρωση για το φιλικό αναφέρει:

«Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 12/09 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, η ομάδας μας μετά από μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση νίκησε την ομάδα της Ιωνίας με 2-1. Η σοβαρή δουλειά του Ν. Νικολιουδάκη φαίνεται να αποδίδει και είναι προφανές πλέον ότι μετά τον “Τυφώνα” του Ιουλίου ο Αστέρας Χαλέπας βαδίζει ένα νέο δρόμο.»

Estrella