Στον Αστέρα Αμαλιάδας ο Καβακάς – Τον ακολουθεί και ο Τσακαλίδης

Γ' Εθνική 27 Αυγούστου 2017, 23:56

Στον Αστέρα Αμαλιάδας θα εργαστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Τίμος Καβακάς. Ο άλλοτε τεχνικός του Πλατανιά και για ένα σύντομο διάστημα του Α.Ο. Χανιά αναμένεται μάλιστα να συνεργαστεί εκ νέου με τον Τάκη Τσακαλίδη.

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας τον καλωσορίζει στον ερχομό του μαζί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό “τιμ” της ομάδας μας», τονίζεται χαρακτηριστικά από τον σύλλογο του Αστέρα, χωρίς πάντως να κατονομάζεται ο Τσακαλίδης, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τεθεί στο πλευρό του.

Να σημειωθεί ότι ο Καβακάς θ’ αντικαταστήσει τον Πέτρο Μίχο, με τον οποίο ο Αστέρας έλυσε τη συνεργασία.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας μετείχε την περασμένη σεζόν στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και φέτος επιδιώκει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στον Αστέρα ο Τιμόθεος Καβακάς

Ο Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Πρόκειται για έναν ικανό και από τους πιο φερέλπιδες προπονητές του ελληνικού ποδοσφαίρου, και η έλευση του στην ομάδα μας, συνιστά μια μεγάλη επιτυχία και δίνει σίγουρα ελπίδες για να πάει ο Αστέρας μας ακόμη πιο ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τιμόθεος (Τίμος) Καβακάς ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκάθαρα δείγματα εξαιρετικής δουλειάς, όπως με ανόδους στον Πλατανιά, στη Λαμία, και με παραμονή της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκ, σε προηγούμενες σημαντικές παρουσίες του στον επαγγελματικό χώρο.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας τον καλωσορίζει στον ερχομό του μαζί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό “τιμ” της ομάδας μας. Και του εύχεται “καλή επιτυχία” στο έργο που αναλαμβάνει.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad